Bursapor için düzenlenecek yardım kampanyasına destek vermediği iddiasıyla eleştirilen BTSO Başkanı İbrahim Burkay sosyal medya hesabından 4 Ocak Cumartesi gününü işaret ederek önemli açıklamalar yapacağını duyurmuştu. Bursa kamuoyu Burkay’dan gelecek açıklamaları beklerken, toplantının yer ve saati konusunda henüz bir davet gerçekleşmedi.

İŞTE BURKAY’IN AÇIKLAMALARI

“Sevgili Bursasporlular; Kulübümüzün son dönemde yaşadığı zorluklar hepimizi çok üzdü. Bursa şehri ve büyük taraftarımız bunu kesinlikle hak etmiyor. Bu tabloya sebep olan kimi odakların ve bazı menfaat gruplarının Bursaspor’u düştüğü durumdan kurtarmaya odaklanmak yerine, kişisel menfaat hesapları peşine düştüklerini esefle takip ettik. Şahsımı ve Bursa iş dünyasını yıpratmak için yayılmak istenen yanlış bilgilere itibar ederek sergilenmek istenen senaryoya lütfen destek vermeyin. Bizler Bursa iş dünyası olarak kulübümüzün ve takımımızın her zaman yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Bursaspor’umuzu yönetim zaafiyetinden, proje kısırlığından, güven sorunundan ve ekonomik darboğazdan kurtarmak üzere gereğini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. 4 Ocak 2020, Cumartesi günü detaylarını kamuoyu ve siz değerli taraftarlarımız ile paylaşacağım #YenidenBüyükBursaspor hareketimiz ile Bursaspor’umuzu layık olduğu yere birlikte getireceğiz. Selam ve sevgilerimle.”

BTSO’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada toplantının yarın saat 10.30’da Oda’nın Altıparmak’taki binasında gerçekleştirileceği ifade edildi.

Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da katılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi