Süper Lig’e 15 yıl sonra veda eden Bursaspor, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Fenerbahçe ile oynanması planlanan hazırlık maçı taraftarın tepkisine neden oldu. 18 Temmuz’da Ümraniyespor ile hazırlık karşılaşması yapması beklenen Fenerbahçe mücadelenin iptal edilmesinin ardından 19 Temmuz’da Bursaspor ile Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde bir karşılaşma oynanacağını duyurdu.

TARAFTAR DELİYE DÖNDÜ

Sosyal medya üzerinden karşılaşmanın duyuruları yaparken, Fenerbahçe sempatizanı bazı hesaplar şu cümleleri kullanınca Bursaspor taraftarı deliye döndü: “Fenerbahçe'nin 18 Temmuz'da Ümraniyespor ile oynayacağı hazırlık maçı iptal oldu.  Fenerbahçe, 19 Temmuz'da Samandıra'da PTT 1. Lig ekibi Bursaspor ile karşılaşacak.”

MAÇ İPTAL Mİ OLACAK

Yeşil Beyazlı renklere gönül verenlerden bazıları isim vermeden Bursaspor eski Başkanı Ali Ay’a tepki gösterirken, bir grup taraftar da kullanılan bu ifade ve alaycı tavırlar yüzünden yönetime maçın iptal edilmesi yönünde mesajlar paylaştı. Bursaspor teknik ekibi ve yönetimin ise tavrı merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi