Ara transferde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Bursaspor, 4 gün önce Gaziantep FK’dan ayrılan Kenan Özer’le temasa geçti. Bursaspor, kırmızı-siyahlı kulüple sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve bonservisi elinde olan 34 yaşındaki kanat-forvet Özer‘e, “Bize gelir misin?” diye sordu.

GELMEYE SICAK BAKIYOR

Özer’in de Bursaspor’da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Yeşil-beyazlı kulübün, kupa maçından Kenan’la bir araya gelerek, şartları konuşacağı gelen haberler arasında. Son 3 sezonda Gaziantep’te oynayan ve Güneydoğu ekibinin Süper Lig’e çıkmasında önemli rol oynayan kanat oyuncusu, bu sezonun ilk yarısında 11 maçta forma giydi.
Santrforda ve her iki kanatta da oynayabilen Kenan Özer, geçen sezon Süper Lig’de; Gaziantep formasıyla 38 maçta, 5 gol ve 3 asiste adını yazdırdı.

1.LİG’DE 22 GOL VE 10 ASİST

Kenan, kariyerinde; Karşıyaka, İstanbulspor, Erciyes, Antalyaspor, Rizespor, Boluspor, Akhisar, Konyaspor, Adana Demirspor ve Ankaragücü’nde de oynadı. Deneyimli forvet Kenan, 1.Lig’de; 122 maçta, 22 gol ve 10 asist üretirken, Süper Lig’de ise, 194 maçta, 18 gol ve 15 asiste imza attı.

Editör: Haber Merkezi