KAAN VARDAR | BURSASPORX

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup mücadelesinde Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olan Bursaspor sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Yeşil Beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, karşılaşma saatine kadar olan misafirperverliğin sahaya adım attıkları an itibariyle yerini gerginliğe bıraktığını aktarırken, “İlk dakikadan itibaren sahaya atılmadık yabancı madde kalmadı. Sağ bekte forma giyen Eren Tunalı ilk 5 dakikada su şişesi yağmuruna tutuldu. Maytaplar, bozuk paralar ve diğer maddeler bunu izledi. Futbolu konuşmak mümkün değil. Yedek futbolcularımız yabancı maddeler yüzünden ısınamadı” diye konuştu.

Sahada futbol dışı etmenler nedeniyle istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını kaydeden Yanar, “Çocuklarımız ellerinden geleni yaptı ve aslanlar gibi mücadele etti. Onlarla gurur duyuyoruz. Rakibimiz ezici bir futbol sergileyemedi. Yan toptan bir gol yedik. Buna rağmen oyundan düşmedik ilk yarıda dengeli bir oyun oldu. İkinci yarıda da gelen erken gol sonrası demoralize olduk” dedi.

Karşılaşmanın hakemi Safa Yılmaz’ın skor ve oyuna etki ettiğini aktaran Mehmet Zahit Yanar, “Hamza Baran’ın yüzüne gelen dirsek darbesini es geçti ve görmediğini söyledi. Bu net kırmızı kartlık pozisyon da dahil olmak üzere birçok kritik noktada  takdir haklarını Diyarbakır ekibi için kullandı” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi