Luka Capan davası dosyasından dolayı 5 Ekim’de FIFA’dan iki dönem kalıcı transfer yasağı alan Bursaspor için süre her geçen gün azalıyor. Spor Tahkim Mahkemesi’nden (CAS) hızlı yargılama yoluyla sonuç almayı planlayan Bursaspor’da bu konuyla ilgili herhangi yeni bir gelişmenin olmadığı öğrenildi.

UMUTLAR AZALIYOR

Az da olsa olumlu karar çıkma ihtimali olması nedeniyle bekleyişte olan Bursaspor yönetimi, tüm şartları zorlamak istiyor. Ancak dava tarihiyle ilgili olumlu bir geri dönüş alınamaması konunun çözümüyle ilgili umutların gitgide azalmasına neden oluyor. Yeşil beyazlı taraftarlar da olumlu gelişmelerin yaşanacağına dair inançlarının azaldığını dile getiriyor.

BİR HAFTA KALDI

8 Şubat Çarşamba günü sona erecek ara transfer dönemi öncesinde dava tarihinin açıklanmaması endişeye sevk ederken, bundan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki transfere engel dosyaların çözümü de daha yavaş ilerliyor. Yönetim kurulunun beklentisi, hızlandırılmış dava takviminin hemen hayata geçirilmesi olsa da transfer döneminin bitmesine bir hafta kalması elleri kolları bağlıyor.

Editör: Haber Merkezi