Sezonun ilk haftasındaki 1-1’lik Adanaspor beraberliğinin ardından yönetimle ters düşerek istifa eden ve deplasmanda alınan 1-1’lik B.Boluspor beraberliği sonrasında yolların ayrıldığı Tamer Tuna’nın yerine teknik direktörlük görevine yeniden getirilen Mustafa Er camianın umudu oldu. Bu sezon 5 farklı teknik adamla çıktığı 25 maçta 25 puan toplayarak düşme hattına mahkum olan yeşil beyazlılar oynayacağı 11 maçtan ligde kalmaya yetecek puanları toplamayı hedefliyor.

TRİBÜNLER DOLMALI

Pazartesi günü akşam saatlerinde yeşil beyazlı takıma yaptırdığı antrenmanla Eyüpspor’la oynanacak erteleme maçının hazırlıklarını başlatan Teknik Direktör Mustafa Er futbolcularının moral motivasyonunu üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Mustafa Er’in yeniden göreve getirilmesi camiada olumlu karşılanırken, ligde kalınacağına olan inançta arttı. Yeşil beyazlı renklere gönül verenler Mustafa Er yönetiminde Bursaspor’un ateş hattından çıkacaklarına olan inançlarını dile getirerek Balıkesirspor maçıyla birlikte Timsah Park’ta tribün desteğini takıma hissettireceklerini ifade ettiler.

TAM DESTEK GELDİ

Mustafa Er’in ilk basın toplantısında ifade ettiği, “Sözün bittiği yerdeyiz. Olağanüstü hal dönemindeyiz. Herkes bu taşın altına elini koymalı. Son düzlük, son çıkıştayız. Bu takım pes etmeyecek, geri adım atmayacak. Bizim herkesi her yerde yenecek gücümüz var. Oyuncularımızı tekrar ayağa kaldırmamız gerekiyor. Şehir olarak bir mücadeleye giriyoruz. İnşallah ekip olarak biz de üstesinden geleceğiz. Oyuncularımızın, bizlerin hepimizin bulunduğumuz konuma isyan etmemiz lazım. Ligde kalma barajı 42-43 puanları görebilir. Taraftarımızdan da ricam; içeride oynayacağımız maçlarda oyuncu grubumuzu baskı altına almasınlar. Hataları olacaktır ama şu an destek verme zamanı.” sözlerine de camiadan destek geldi.

BURSASPOR KALAN MAÇLAR

22. Hafta Eyüpspor(D)
29. Hafta Balıkesirspor (İ)
30. Hafta A.Keçiörengücü (D)
31. Hafta Kocaelispor (İ)
32. Hafta İstanbulspor (D)
33. Hafta Gençlerbirliği (İ)
34. Hafta A.Denizlispor (İ)
35. Hafta Manisa FK (D)
36. Hafta BS Ümraniyespor (İ)
37. Hafta RH Bandırma (D)
38. Hafta N. Menemenspor (İ)

Erdal Akçay | OLAY

Editör: Haber Merkezi