Bursaspor’da 2022-2023 sezonu forma sırt sponsorluğunu Atış Şirketler Grubu’nı-un sağlık alanında faaliyet gösterecek markası Meditown üstlenecek. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen sponsorluk lansmanında konuşan Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, Bursa’nın önde gelen markası Atış Şirketler Grubu’na şehrimizi takımı Bursaspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bursaspor için verilen mücadeleye tüm Bursa’nın şahitlik ettiğine dikkati çeken Banaz, “Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Atış Şirketler Grubu’nun sağlık alanındaki yeni markası Meditown, bu sezon kulübümüzün forma sırt sponsorluğunu üstlendi. Kulübümüz için gösterilen gayrete verilen bu desteğin önemi büyük. Katkılarından dolayı Bursaspor kulübü ve taraftarları adına, Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış ile yönetim kurulu üyesi Metin Atış’a teşekkür ediyoruz” dedi.

“Markamızla arkandayız, gücümüzle yanındayız”

Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış ise 2018-2019 sezonunda şort sponsoru olarak Bursasporumuzun yanında olduklarını hatırlatarak, böylesine önemli bir dönemde takımımıza destek olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Atış Şirketler Grubu’nun ve bünyesindeki Meditown’un Bursa’dan doğan ve ulusal alanda büyüyen bir marka olduğuna dikkati çeken Atış, “Bursa’nın bir markası olarak şehrimizin takımı, gönüllerde taht kurmuş Bursasporumuza destek olmak bizim için büyük bir mutluluk. Bursasporumuzun, markamızla arkasındayız, gücümüzle her zaman yanındayız” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış ile yönetim kurulu üyesi Metin Atış, Meditown sırt reklamları formaları kamuoyu ile paylaştı. 

Editör: Haber Merkezi