İlki 22 Ekim’de, çoğunluk ağlanmaması halinde 30 Ekim’de yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulu öncesi bugün saat 17:00’ye kadar Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu‘na verilmesi gereken başkan adayları yönetim kurulu listesi için bir aday girişimde bulunmadı. Bu durumda mevcut Bursaspor Yönetim Kurulu göreve devam edecek.

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder şunları söyledi: “Kulübümüzün 22.10.2022 ve 30.10.2022 tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının, başvuru süresi içerisinde aday çıkmaması sebebiyle kulübümüz tüzüğünün 18. maddesi ve dernekler yönetmeliğinin 14/2. maddesi sebebiyle altı ay içerisinde yönetim kurulumuzun belirleyeceği ileri bir tarihe ertelendiğini duyuruyorum.”

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un Ertelenmesi İlanı

Bursaspor Kulübü yayınladığı erteleme ilanında "Kulübümüzün 22.10.2022 / 30.10.2022 tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın, başvuru süresi içerisinde aday çıkmaması sebebiyle, kulübümüz tüzüğünün 18. Maddesi ve Dernekler Yönetmeliği'nin 14/2 maddesi gereğince; altı ay içerisinde Yönetim Kurulumuzca belirlenecek ileriki bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir. Üyelerimize saygıyla duyurulur. Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu" ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi