Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeşil-beyazlı camiada Ali Akman konusu gündemden düşmüyor. Bursaspor Kulübü'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç oyuncu için dün Alman Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt, Ali Akman ile anlaşmaya vardığını duyurmuştu.

Alman ekibinin bu açıklaması gündeme bomba gibi düşerken Bursaspor camiasında Ali Akman'ın kadro dışı kalması yönünde ifadeler kullanılmaya başlandı. Bursaspor Kulübü konu hakkında bir açıklamada bulunmazken ilk adım akşam saatlerinde Erkan Kamat'tan geldi.

Ali Akman konusunu görüşmek için yönetim kurulunu acil toplantıya çağıran Kamat'ın masasında genç oyuncuyu Vakıfköy'e gönderme seçeneği bulunuyor. Ali Akman'dan Eintracht Frankfurt ile yapılan ön anlaşmanın protokolünü isteyecek olan Kamat yönetimi durum değerlendirmesi yapacak. Bu protokolde oyuncunun sakatlık ve Bursaspor'da kadro dışı kalması halinde Alman ekibinin atacağı adımların da değerlendirileceği öğrenildi.

Ali Akman ile Eintracht Frankfurt arasında yapılan anlaşma detaylarının kulüp yönetimine bildirilmediği, milli takım kampında yapılan bu protokolün ardından Ali'nin dün instagram hesabından yaptığı "Yakında Eintracht Frankfurt ailesinin bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum" açıklamasının da yönetim içinde büyük tepki çektiği bildirildi.

LifeBursa

Editör: Haber Merkezi