Süper Lig'de son haftalarda yakalaığı çıkışla zirveye tutunan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Mesut Özil, Szalai gibi isimlerle imza aşamasına gelen Kanarya, bir transferi daha bitirmek üzere. Sarı-lacivertliler Bursaspor'un genç yeteneği Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı.

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Burak Kapacak için Bursaspor'a resmi teklif yaptı. Kapacak, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Kulüpler resmi görüşmelere başladı.

Burak Kapacak kimdir, kaç yaşında? Burak Kapacak nereli, hangi mevkide oynuyor?

Burak Kapacak, 8 Aralık 1999 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğdu. 2012 yılında Tuna Gençlikspor'da futbol hayatına başlayan Burak, Altınsaban'da forma giydikten sonra Bursaspor altyapısına katıldı. Altyaş gruplarında öne çıkan genç oyuncu, 2018 yılında Yeşil Beyazlı ekip ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. İlk imzasından beri Bursaspor'un en önemli oyuncuları arasında yer alan 21 yaşındaki oyuncu, tam bir joker. Asıl mevkisi sağ kanat olan Burak, sağ bek ve sol kanat olarak da forma giyebiliyor.

1.80 boyundaki genç oyuncu, sağ ayağını kullanıyor. Bursaspor'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak'ın piyasa değeri ise 1.8 milyon euro. Bursaspor formasıyla 63 resmi maça çıkan Burak, 5 gol, 11 asistlik bir performans sergiledi. U17'de 3, U19'da 5, U21'de ise 2 maça çıkan genç yetenek, henüz A Milli Takım formasını terletmedi.

Editör: Haber Merkezi