TFF 1’nci Lig’den ‘Yeniden Zirveye’ mottosuyla Süper Lig’e çıkmanın planlarını yapan Bursaspor, Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası 30 puanla 3’ncü sıraya yükselerek zirve takibini sürdürdü.

MEYVELER TOPLANIYOR

Fiziksel ve mental olarak karşılaşma içinde kopma yaşamayan ve son ana kadar galibiyeti kovalayan Yeşil Beyazlılar, bunun meyvesini toparlarken, Süper Lig yolunda da önemli galibiyetler aldı.

ÖZER İPTEN ALDI

Bursaspor’un bu sezon 3 karşılaşmada son dakikada yüzü güldü. İlk olarak 30 Kasım 2019’da oynanan ligin 13’ncü hafta karşılaşmasında Adanaspor deplasmanına çıkan Timsah’ı 90 5’inci dakikada Özer Hurmacı’nın golü ipten aldı.

LİDERİ DEVİRDİ

Yeşil Beyazlıların İbrahim Üzülmez yönetimindeki ilk iç saha maçı olan lider Hatayspor karşılaşması da farklı bir heyecana sahne olmuştu. Son ana kadar 1-1’lik beraberlikle geçen maçın 90 1’nci dakikasında sahne alan Burak Altıparmak, Bursaspor’u galibiyete taşıyan golü kaydetmişti.

KUBİLAY’DAN KARNAVAL HAVASI

Bursaspor’un TFF 1’nci Lig’in 2’nci devresindeki ilk karşılaşması olan Fatih Karagümrük maçı da ayrı duyguları taraftarına yaşattı. Burak Kapacak’ın harika çalımı sonrası şık pasını asiste çeviren isim vurduğu müthiş şutla Selezynov oldu. Timsah’ın şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan’ın ekibi Ndao’yla eşitliği sağladı. Timsah’ın baskısı sonuç verirken, Özer’in harika ara pasında topu kalenin içine çeviren Recep Aydın adeta ‘al da at’ dedi. Kubilay Kanatsızkuş bu ikramı geri çevirmedi ve Büyükşehir Belediye Stadyumu’na karnaval alanına çevirdi.

Editör: Haber Merkezi