İmza töreninde konuşan Başkan Hayrettin Gülgüler "2021-2022 sezonunun ilk lansmanını yeşil beyaz renklere gönül veren Emlakjet ile gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Emlakjet ile çalışmamız geçen sene başlamış ve bu sene de yine şapka sponsorluğu ile devam ediyor. İki marka arasındaki bağların günden güne güçlenerek artmasını temenni ediyorum. Desteklerinden dolayı Emlakjet firmasına teşekkürlerimi iletiyorum.'' dedi.

Emlakjet Ceo’su Tolga İdikat ise “Bu sene de burada Bursaspor çatısı altında sizlerle yeni bir sezona başlıyor olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Emlakjet olarak bu yıl da Türk sporuna destek olmaya devam etmekten ve renk kardeşi olarak bir kez daha değerli takımımız Bursaspor'u destekliyor olmaktan onur duyuyoruz. Emlakjet olarak 2015 yılından bu yana gayrimenkulde fark yaratmaya devam ediyoruz ve burada da Bursa bizim için en önemli şehirlerden bir tanesi. Bursaspor ile beraber yaptığımız bu yolculukta biz de şampiyonluğa hep beraber ulaşmayı hedefliyoruz ve çok hızlı bir büyüme içerisindeyiz. Bursa'da gayrimenkul satışları yaklaşık iki katına çıktı son bir yılda.

Emlakjet de geçtiğimiz sene yaptığı anlaşmanın faydasıyla beraber %80'lik bir büyüme gerçekleştirdi. Dolayısıyla biz bu işbirliğinden çok memnunuz. Umuyorum derinleştirerek uzun yıllar boyunca devam ettirmeyi hedefliyoruz. Siz "geliyoruz" diyorsunuz biz de ‘’yanınızdayız’’ umuyorum hep beraber şampiyonluklara koşarız. ” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi