Cumartesi günü sahasında Manisa FK ile 1-1 berabere kaldıktan sonra teknik direktör Özcan Bizati ile yollarını ayıran Bursaspor, hafta içi mesaisinde, bugün İstanbul’da lig ikincisi Ümraniyespor önünde galibiyet arıyor.

Ümraniye Şehir Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Alper Akarsu yönetecek. Ankara Bölgesi A Klasmanı Hakemi Akarsu’nun  yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. 4. hakem ise Gürcan Hasova. Ligde, 15 maçta 18 puan toplayıp 15.sırada yer alan Timsah, Ümraniye’de kazanıp,  play-off barajıyla arasındaki puan farkını 8’den 5’e indirmeyi ve ilk 6 şansını devam ettirmeyi hedefliyor.

Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

ALİ AKÖZ 2.KEZ GÖREVDE

Bursaspor’da; U19 Takımı Teknik Sorumlusu Ali Aköz, 2.haftadaki Erzurum deplasmanından sonra yine bir dış saha maçında 2. kez yeşil-beyazlı takımın başında sahaya çıkacak.

TEKNİK EKİP BELİRLENDİ

Bursaspor’un altyapısından yetişerek A takıma kadar yükselen teknik sorumlu Ali Aköz’ün, bu maçta yardımcılıklarını; Antrenörler Muzaffer Kabadayı, Taner Ertaş ile Kaleci Antrenörü Koray Tanrıverdi ve Atletik Performans Antrenörü Mümin Ceylan yapacak.

TAKIMDA 3 EKSİK VAR

Timsah’ta; sakatlıkları devam ettiği bildirilen Emirhan Aydoğan, Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin bu maçta da forma giyemeyecek.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Luka Çapan, Zalazar, Onur Atasayar- Burak Altıparmak, İsmail Yüksek, Massimo Bruno- Namık Alaskarov, Batuhan Kör, Elton Acolatse.

PAZAR GÜNÜ BANDIRMASPOR GELECEK

Ardından Bursaspor, pazar günü saat 16.00’da Timsah Arena’da Bandırmaspor’u konuk edecek.

Editör: Haber Merkezi