Bursaspor’da merakla beklenen transfer tahtası nihayet açıldı. Tahta müjdesi yeşil-beyazlı kulüpten geldi. Bursaspor Kulübü, tahtanın transferin son gününde açıldığını ilginç bir paylaşımla duyurdu.

SELEZNOV DOSYASI NEDENİYLE GECİKTİ

Ukraynalı golcü Seleznov’un dün son anda tahtaya gelen gecikmiş alacağı nedeniyle tahtanın açılmasının bugüne sarktığı bildirildi. Seleznov’la anlaşan yönetim, transferin bitimine az bir süre kala tahtayı açtı. Kulüpte esprili bir video gif ile “tahta açıldı” açıklaması geldi.

İŞTE ANLAŞILAN İSİMLER

Bursaspor, transferin son gününde 4 ismi renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı kulüp; 26 yaşındaki Portekizli forvet Joao Pedro Silva ile 1,5 yıllık, Gaziantep FK’dan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Enver Cenk Şahin ile 1,5 yıllık, 24 yaşındaki sağ açık Yusuf Türk işe sezon sonuna kadar kiralık ve 30 yaşındaki Kongolu kanat- forvet Thievy Bifouma ile de 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

İKİ KİRALIK GENÇ, GERİ DÖNDÜ

Ayrıca, sezon başında kiralık verilen 2002 doğumlu 2 oyuncu; Turgutluspor’dan forvet Berat Altındiş ve Ispartaspor’dan stoper Ertuğrul Kurtuluş, geri çağrılarak kadroya dahil edildi.

Editör: Haber Merkezi