Bursaspor, yeni yönetimi ile iş başına geçtiğinden beri 12 kişi/kurum ile transfer tahtası dosyasını halletti. Çok kısa zamanda bu sayıya ulaşılması herkesi memnun etti ama bir anda işler biraz yavaşladı derken 3 dosya daha halledildiğini yazıyı girdikten sonra öğrendik.

"Transfer tahtasını kesinlikle açacağız." diyen yönetimin iyi niyetini, fırsat bu fırsat alacaklarımın hepsini alayım diyenler, kendi adlarına hakları olmasına rağmen biraz vicdansız davranarak Bursaspor'un beka problemini güçleştiriyorlar.

Hiç ödemesiz değil de yapılandırma teklif eden yönetimden, Bursaspor'un bu zorlu sürecinde alacaklarının hepsini isteyenlere de herkes sitem ediyor tabi. (sitem sözcüğünü kullandığıma bakmayın, anladınız siz.)

Özellikle yabancı oyunculardan beklenen tavrın, yerli oyunculardan gelmesi ise insanı iyice üzüyor. Bunca zaman kendilerine dürüst davranmayan bazı yöneticiler yüzünden sinirlenmiş olmalarını kabul edebilirim ama şimdi yeni bir elin kendilerine uzatıldığını göremeyişlerine de saşıyorum.

Borç miktarının genel kurulda açıklandığından da fazla olduğu iddiaları üzerine, yeni yönetim bir Yolsuzluk Komisyonu oluşturdu. Kısa zamanda sonuç alabilirlerse ne alâ, alamazlarsa da yapacak bir şey yok.

Bu kadar kısa sürede uğraşılarını hem maddi hem manevi anlamda ortaya koyan yönetime ve arkasında duran taraftara da güvenmeyecek de kime güvenecek bu iş camiası ve siyaset?

Teksas, resmi hesabından en efendi dil ile duruşunu dile getirdi. Anlamak isteyecekler için çok güzel mesajlar var o metinde.

Bursaspor'u kurtarmak isteyenler bir an önce el ele vermeli ve hakiki bir samimiyet sınavı yapılmalı bence.

Hem iş dünyasının hem de taraftarın birlikte katılabileceği bir organizasyon ya da kampanya ile 1 gecede halledilmesi mümkün bir durum ile sıkıntılı günler arasında ince bir çizgi var sadece: Bursaspor sevgisi!

Valilik orada, devlet orada, her türlü protokol ile güven ortamı oluşturulabilir ve kısa zamanda Bursaspor kurtuluşa adım atabilir.

NEYİ BEKLİYORSUNUZ DAHA !

Anı Duvarı, zamanında 160 liraydı ve 125 lirası kulübe kalıyordu. Gelin şimdi de Anı Forması yapalım ve mikro düzeyde isim yazdıralım formaya? Küçük büyük demeden, her türlü katkı getirecek projeyi yönetime yazmak gerek. Hepsini de hayata geçirebilirler, geliştirebilirler ve uygulayabilirler. Biz fikir bulalım da gerisi gelir, getirilir...

Saygılarımla...