Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde gerçekleştirilen imza töreninde Başkan Erkan Kamat ile yönetim kurulu hazır bulundu. Mustafa Er ve teknik ekibinin de hazır olarak yer aldığı imza töreninde sözleşme detaylarının daha sonra paylaşılacağı bilgisi verildi.

Başkan Erkan Kamat, “Bursa’da çok önemli ve olumlu bir hava esti. Bu havayla beraber Er ve ekibiyle yola çıkma kararı verdik. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim ve Bursa’nın Er’e olan güveni tamdır.” dedi.

Mustafa Er yaptığı açıklamada Bursaspor‘un mevcut kadrosunda yer alan tüm oyuncaların kalmasını istediğini belirtti.

Mustafa Er konuşmasında “Buna layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hayal satmayacağız, gerçekçi olacağız, yüzleşeceğiz. Ciddi anlamda özverili yönetim ve teknik ekip olacak. Bütün şehir bu takıma inanırsa başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çok ciddi anlamda hazırlanmamız gerekiyor. Ligin başlamasına az zaman kaldı. Mental ve fiziksel olarak kimlerin hazır olduğunu belirlememiz gerekiyor. Bursaspor büyük bir camia, hiçbir fedakarlığı unutmaz. Kulüpte kalıp burayı terk etmeyenler mutlaka karşılığını alacaktır.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Mustafa Er, kendisini yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Editör: Haber Merkezi