Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Bursaspor, bu akşam deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü önünde tur mücadelesi verecek. Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanacak mücadele saat 18.30'da başlayacak ve Aspor’dan naklen ekrana gelecek. Karşılaşma, tek maçlı eleme sistemine göre oynanacak. 90 dakikanın berabere bitmesi halinde müsabaka uzatmalara gidecek. Yine eşitlik bozulmazsa, tur atlayan takımı penaltı atışları belirleyecek.

Karşılaşmayı Denizli Bölgesi Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Samet Çiçek yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Oğuzhan Aksu. Bursaspor’da, sakatlıkları devam eden Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin bu maçta da forma giyemeyecek. Hasta oldukları açıklanan Tim Matavz ve Massimo Bruno da kupada yer alamayacak.

İŞTE MUHTEMEL 11

Teknik direktör Tamer Tuna’nın, kupa sınavına ideale yakın bir kadroyla çıkması bekleniyor. Bursaspor’un muhtemel 11’i şöyle:

Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Taha Altıkardeş, Luka Çapan, Onur Atasayar- Kubilay Sönmez, Kerem Şen, Hasan Ayaroğlu- Namık Alaskarov, Batuhan Kör, Elton Acolatse.

ESKİ TİMSAHLAR G.ANTEP’TE

Gaziantep’in kadrosunda eski Bursasporlu Ertuğrul Ersoy ve Muhammet Demir eski takımlarına karşı mücadele verecek. 26 Aralık’ta bir oğlu dünyaya gelen 26 yaşındaki Soyalp, teknik direktör Erol Bulut’un “babalık izni” vermesi nedeniyle bu akşam eski takımına karşı  forma giyemeyecek.

KUPADA 2 TUR GEÇTİ

Bursaspor, kupada bundan önceki 2 turda, evinde Ceyhanspor’u 6-1 ve Kırşehir Belediyespor’u uzatmada 2-1’lik skorla eleyip adını 5.tura yazdırmıştı.

Editör: Haber Merkezi