Spor Toto 1.Ligi’nin ilk 21 haftasında 20 maçta 20 puanla 17.sırada kalan Bursaspor, bu akşam İstanbul’da Eyüpspor engelini aşarak, 6 hafta süren galibiyet hasretine artık son vermek istiyor. Eyüp Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı İzmir Bölgesi A Klasmanı Hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Murat Temel ve Emir Eray Eyisoy yapacak. 4.hakem ise Fatih Tokail..

TRT SPOR CANLI VERECEK

Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek. Tamer Tuna yönetiminde ligde çıktığı 3 maçta; 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan yeşil-beyazlı takım, ligin ilk yarısında evinde uğradığı 2-0’lık yenilginin rövanşını almak istiyor.

TİMSAH’TA 5 EKSİK VAR

Son 6 maçta sadece 3 puan toplayan Timsah, lig dördüncüsü Eyüpspor önüne 5 önemli eksikle çıkacak. Adanaspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Taha Altıkardeş ile sarı kart cezalısı İsmail Yüksek bu akşam forma giyemeyecek. Sakatlıkları geçmeyen Luka Çapan ile Massimo Bruno da takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı devam eden Ramazan Keskin yine oynayamayacak.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Zalazar, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar- Kubilay Sönmez, Burak Altıparmak, Kerem Şen- Namık Alaskarov, Batuhan Kör, Elton Acolatse.

Editör: Haber Merkezi