İkinci Başkan Ali Ademoğlu, velilere ve sporculara yaptığı konuşmada “Ne mutlu ki çocuklarınız Bursaspor çatısı altında spor yapıyor, spor yapan evlatlarınız var. Bu çok önemli, Bursaspor gibi bir camiada en değerli antrenörlerle spor yapıyorlar, yarın bu çocuklarımız akademi liglerinde oynayacaklar, saygılı insan olacaklar, sportmen insan olacaklar, iş adamı olacaklar, siyasetçi olacaklar, her şeyden önce köklerinde Bursaspor ruhu olacak ve Nerobet Bursasporlu yetişecekler, bu büyük bir şanstır. Sporcu kardeşlerimiz üst liglerde oynayan abilerini örnek alacaklar ve Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Sporcu Zeki, Çevik, Ahlaklı’ olacaklar. Ben sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Futbol Okulu ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Turan yaptığı açıklamada “460 öğrencimize bugün sertifikalarını veriyoruz. Buradan ailelerini tebrik ediyorum, geleceğin Bursasporluları inşallah buradan çıkacak. Şu anda burada akademi liglerinde oynayan futbol okulundan yetişmiş kardeşlerimiz var. İnşallah genç öğrencilerimiz de abilerini örnek alırlar. Aidiyet duygusunu burada öğretirsek geleceğin Bursasporlularını buradan yetiştiririz. Ben futbol okullarımıza katılan öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler yaptığı açıklamada “Bugünün farklı bir anlamı var, futbol okulumuzdan mezun olup altyapımızda oynayan oyuncularımız burada. Bursaspor için ne yapsak az, bizim hedefimiz iyi insan, sağlıklı birer birey yapmaktı, ne mutlu ki bize bugünleri görüyoruz, şu anda altyapılarda oynayan oyuncularımız buraya geldiklerinde ufacık çocuklardı şimdi hepsi saygılı birer birey, ne mutlu Bursasporluyum diyene” dedi.

Törenin son bölümünde eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını, İkinci Başkan Ali Ademoğlu, Futbol Okulu ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Turan, Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş ve Genel Müdür Erhan Başoğlu takdim etti.

Editör: Haber Merkezi