İnegöl'ün tecrübeli antrenörü, aynı zamanda Beden Egitimi Ögretmeni olan Sn.Hakan DEDE tarafından açılan Futbol Okulu, 4 Ekim 2021'de antrenmanlara başladı.

Park Caddesi üzerindeki Olimpik Spor Tesisleri'nde faaliyetine başlayan İnegöl Bursaspor Futbol Okulu, 2007 - 2016 tarihleri arasında doğan erkek ve kız çocuklarına hafta sonları (Cumartesi-Pazar) futbol eğitimi imkânı sağlayacak.

Kız çocukları adına bu olanağı sağlayan ilçemizdeki tek Futbol Okulu özelliğini taşıyan İnegöl Bursaspor Futbol Okulu genç yetenekleri bekliyor. Yetiştiricilik konusunda marka olan Bursaspor, Futbol Okulları aracılığı ile çocukların sportif gelişimlerini, yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra, ruhen ve bedenen de sağlam bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Bursaspor'un oyuncu fabrikası Vakıfköy Altyapı Gençlik Geliştirme Merkezi ile koordine bir şekilde çalışmalarını sürdürecek olan Futbol Okulumuz, belirli aralıklarla Vakıfköy ziyaretleri yaparak, orada antrenman yapma imkanı sağlayacak.



Genç ve dinamik antrenörleri bünyesine katan İnegöl Bursaspor Futbol Okulu'nda gönüllü olarak yardımcı olan Sınıf Öğretmeni Sn.Metin Yüksek Egitim ve Halkla İlişkilerle beraber kulüple olan bağlantıda yardımcı olurken, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Futbol Antrenörleri Sn.Metin Aydın, Sn.Tokay Yalçınkaya ve Kaleci Antrenörü Sn.Fırat Işık da görev alıyor.

Kaynak: İnegöl Online

Editör: Haber Merkezi