Bursaspor Divan Kurulu yaptığı açıklamada "Yaklaşık 2 ay önce göreve gelen Yönetim Kurulu olarak Bursaspor Kulübünde yaşananları, gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Yönetim Kurulunun büyük uğraşlar sonrasında geçmiş dönemlerden günümüze gelen sorunlu dosya sahipleri ile uzlaşarak transfer tahtasının açılmasını sağlaması ve arkasından yapılan transferler ile hiç hesapta olmayan Teknik Direktör değişiklikleri sonunda ligin 3 haftasını geride bıraktık.

3 haftada alınan sonuçlara baktığımızda da kaybedilen bir 8 puan gerçeği ile karşılaşıyoruz. Bu kötü tablo karşısında paniğe, telaşa kapılıp her şeye olumsuz bakmak yerine daha sakin, daha akılcı daha gerçekçi olmamız gerektiğini düşünüyoruz.

Geciken transferler sonucunda kurulan yepyeni bir takım ve yeni Teknik Heyet değişikliği gibi sıkıntıların milli maçlar nedeniyle verilecek olan 15 günlük arada giderilerek beklediğimiz, özlediğimiz Bursaspor'a kavuşacağımız konusundaki inancımız tamdır. Yaşanılan bu zorlu süreçte oyuncularımıza, Teknik Heyetimize, dolayısıyla Bursaspor'umuza sahip çıkmak hepimizin görevi olmalıdır. Her oyuncu hata yapabilir. Penaltı kaçırabilir, gol kaçırabilir, kötü oynayabilir. Bütün bunlar futbolun doğasında vardır.

Ancak; Son maçta da yaşadığımız gibi Bursaspor'un kaptanı özbeöz Bursalı Emirhan kardeşimize yapılan olumsuz davranış biçiminin Bursaspor'a büyük zararlar vereceğini herkesin çok iyi bilmesi gerekir. Her defasında tekrar ettiğimiz gibi başka Bursaspor olmadığı için tüm camianın bu takımın yanında olması gerekmektedir.

Zamanın her şeyin ilacı olduğuna ve "Sabrın Sonunun Selamet "olacağı gerçeğine inanarak Bursaspor'a destek olmaya devam edelim." dedi.

Editör: Haber Merkezi