Bursaspor Kulübü'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şiu şekilde; Kulübümüz ile Pozitif Kurumsal iş ortaklığı çerçevesinde taraftarlarımızla buluşacak dergimiz, yeni yıldan itibaren yayınlanmaya başlayacak ve abonelerine ulaştırılacak.

Bursaspor'a Dair Her Şey Bu Dergide!

Bursaspor Dergisi’nde; kulübümüzün profesyonel ve altyapı takımlarından söyleşilere, tüm branşlarımızdan en özel içeriklere, şanlı tarihimizden kesitlere, camiamızdan haberlere ulaşabilecek. Bunun yanında kültür, sanat, teknoloji dünyasından en güncel içerikler de yine Bursaspor Dergisi’nde yer alacak. Sadece bir spor yayını olarak değil aynı zamanda kültürel ve tarihsel anlamda önemli bir arşiv niteliği taşıyacak Bursaspor Dergisi, tüm Bursasporlular için vazgeçilmez olacak. 

Abone Olmak İçin Bursaspor Dergisi Çağrı Merkezi’ni Arayın!

Kulübümüzün resmi dergisine abone olmak isteyen taraftarlarımız Bursaspor Dergisi Çağrı Merkezi’ne 0224 532 1963 telefon numarasından ulaşarak abonelik işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Bursaspor Dergisi Tüm Türkiye'ye Ulaşacak!

Bursaspor Dergisi aboneleri, dergimize çoklu üyelik gerçekleştirerek önemli bir sosyal sorumluluk projesine de katkı sağlayabilecek. Taraftarlarımızın yaptıracağı çoklu abonelikle birlikte Bursaspor Dergisi’ne ulaşamayan köy okullarındaki çocuklarımıza, gençlerimize, kardeşlerimize dergimiz en kısa sürede iletilecek ve Bursaspor aşkı nesillerden nesillere tüm Türkiye’yi saracak.

Bursaspor Dergisi ile ilgili tüm detaylar, yapılan iş ortaklığının kulübümüze sağlayacağı kalıcı gelir, kulübümüzün yazılı arşivi olmasının önemi ve çok daha fazlası yakında yapılacak olan dergi lansmanında açıklanacaktır.

Editör: Haber Merkezi