Teknik Direktör Tamer Tuna yönetiminde kurtuluş ateşini yakan Bursaspor’da Altınordu galibiyeti camiada yüzleri güldürdü. 6 maç sonra galibiyetle tanışan yeşil beyazlı takımda moraller yerine gelirken, gözler şimdi yarın sona erecek ara transfer ile kapalı olan transfer tahtasının açılmasına çevrildi. Yaklaşık 2 haftadır Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, Bursasporlu Profesyonel futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Suphi Evke ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı girişimlerin meyvelerini toplama zamanı geldi.

MÜJDELİ HABER BEKLENİYOR

19-20 ve 26-27 Şubat tarihlerine mali ve olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan Başkan Hayrettin Gülgüler dün gün boyu Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde hukukçularla birlikte transfer tahtasına engel dosyalarla ilgili ön hazırlıklar yaptı. Altınordu maçının öncesinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne giderek Bursaspor’un sahipsiz olmadığını belirtip tam destek mesajı veren, karşılaşmanın ardından da soyunma odasına gidip Tamer Tuna ve futbolcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın bugün camiaya müjdeli haberi vermesi bekleniyor.

ESKİ GÜNLERE DÖNELİM

Bursaspor’un yerinin her zaman Süper Lig olduğunu belirten yeşil beyazlı renklere gönül verenler, şehir dinamiklerinin transfer tahtasını açarak Teknik Direktör Tamer Tuna’nın istediği 5-6 oyuncunun transferinin gerçekleşmesi için gerekli mali desteği vermesi isteniyor. Altınordu maçının bitiminde futbolcuları tribünlere çağırıp, “Güzeller içinden bir seni seçtim, kalbimi sana ben sana verdim” diye tezahürat yapan taraftar Bursaspor’un eski günlerine dönmesi için herkesi sorumluluk almaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi