Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Bursaspor’da en merak edilen konuların başında transfer tahtası geliyor. Başkan Ömer Furkan Banaz Yeşil Beyazlı takımın 2. Lig’e düşmesinin ardından hem basının önünde hem de kapalı kapılar arkasında sık sık tahtayı açmayacaklarını ısrarla söylese de gizliden gizliye böyle bir çalışma içinde olduğu öğrenildi. Özellikle camiadan son dönemde çatlak seslerin çok artmasıyla tahta konusunda gaza basan Banaz hatta dosyalarda tek tek görüşmeler yaparak çalışmaları hızlandırdı.

EKSİKLER TESPİT EDİLECEK

Afyon’da 2 Ağustos’ta gerçekleştirilecek 3. etap kamp çalışmalarında Bursaspor 4 hazırlık maçı oynayacak. Teknik Direktör Tahsin Tam takımın burada göstereceği performanslara göre Yeşil Beyazlıların ihtiyacını tespit edecek.

Ardından Sportif Direktör İsmail Ertekin de transfer tahtası açılacakmış gibi çalışmalarını yapacak ve son rapor Başkan Ömer Furkan Banaz’a sunulacak. Banaz’ın tahtayı açmayı başarması halinde de sadece ihtiyaç duyulan bölgelere ve 4-5 transfer yapılacak takım yeni sezona hazır olacak.

KAYNAK: LİDER BURSA

Editör: Haber Merkezi