Spor Toto 1.Ligi’nin 37.haftasında Bursaspor, bugün deplasmanda Bandırmaspor’u yenerek, tehlikeli bölgeden çıkmayı ve ligde kalma umudunu son haftaya taşımayı hedefliyor. Karşılaşma, geçen hafta olduğu gibi diğer 8 maçla birlikte aynı saatte başlayacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda  oynanacak bu önemli mücadele saat 16.00’da start alacak.

HAKEM A.KADİR BİTİGEN

Mücadeleyi Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi ise İlker Yasin Avcı... Bu önemli karşılaşmayı TRT SPOR dönüşümlü olarak ve aynı zamanda TRTspor.com.tr internet sitesinden 90 dakikanın tamamını verecek.

MAÇIN TAMAMI BEINSPORTS 78.KANALDA

Ayrıca, Beinsports da 78.kanaldan maçın 90 dakikasını naklen ekrana getirecek. Son 4 maçında 3’te 3 yaparak 10 puan toplayan Bursaspor’da; sakat Onur Atasayar dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 41 puanla 16.sıraya çıkan Timsah, 57 puanla 5.basamakta bulunan ve play-off oynamayı garantileyen Bandırmaspor’u yenerek, tehlikeli bölgeden çıkmayı amaçlıyor. Bursaspor’un ligde kalabilmesi için 1 takımı daha altına alması gerekiyor.

7 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Bursaspor’da; 3 sarı kartı bulunan Kaptan Burak Altıparmak, Namık Alaskarov, Joao Pedro, Kubilay Sönmez, Zalazar, Enver Cenk Şahin ve Tuğbey Akgün ceza sınırında... Bu 7 oyuncudan, sarı kart gören olursa; haftayaBursa’da oynanacak son Menemenspor maçında forma giyemeyecek.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Canberk Yurdakul- Uğur Kaan Yıldız, Nico Zalazar, Luka Çapan, Mehmet Erdem Uğurlu- Burak Altıparmak, Hasan Ayaroğlu -Bifouma, Massimo Bruno, Enver Cenk Şahin- Joao Pedro.

Editör: Haber Merkezi