Bursaspor bugün 1 milyon 500 bin TL'yi bulan elektrik borcunu ödemediği takdirde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri, Merinos Stadyumu ve Büyükşehir Belediye Stadyumu karanlığa bürünecek. 

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Bursaspor, mali anlamda tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Adeta borç batağının içinde yüzen yeşil beyazlılar'da başkan adayı Mesut Mestan'ın bu zorlukların içinden nasıl çıkacağı da tam bir soru işareti. Ancak Olağanüstü Genel Kurula kadar yeşil beyazlı kulübün halletmesi gereken birçok sorun da bulunuyor. Yeşil beyazlı kulübe ait Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri, Merinos Stadyumu ve Büyükşehir Belediye Stadyumunun yaklaşık 1 yıldır elektrik borcunun ödenmediği ortaya çıktı.

ELEKTRİK KESİLECEK

Bursaspor kulübü bugün 1 milyon 500 bin TL'yi bulan elektrik borcunu ödemediği takdirde yeni bir krizle karşı karşıya kalacak.  Önceki gün yeşil beyazlı kulübün bu anlamda ikaz çekildiği ve cuma gününe (bugün) kadar süre verildiği ifade edildi. Bugün eğer 1 milyon 500 bin TL tutarındaki miktar ödenmediği takdirde yeşil beyazlı kulübe ait tesislere elektrik verilmeyecek.

Editör: Haber Merkezi