Spor Toto 1.Lig’in 18 haftalık ilk yarısını 19 puanla 17.sırada bitiren Bursaspor, sezonun ikinci yarısına bugün Adanaspor maçıyla başlıyor. Yeni Adana Stadı’nın bakımda olması nedeniyle İstanbul’a alınan karşılaşma Esenyurt’ta oynanacak. Timsah’ın bu önemli mücadelesi, İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.

HAKEM TURGUT DOMAN

Karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi A Klasmanı Hakemi Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. 4.hakem ise Can Cengiz. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek. Timsah, Adanaspor’u İstanbul'da yenerek, ateş hattından uzaklaşmayı, sonra da play-off barajıyla arasındaki puan farkını 8’den 5’e indirmeyi hedefliyor.

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMA VAKTİ

İlk yarının son 4 maçında kazanamayan Bursaspor, 4 maçtır yenilmeyen 26 puanlı Adanaspor’u geçerek, şeytanın bacağını kırmak istiyor. Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan mücadele 1-1 bitmişti. Bursaspor’da, sakatlıkları devam eden Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin ile hafif sakatlığı bulunan Eren Güler, bu maçta forma giyemeyecek.

ADANA’DA 3 COVİD VAKASI

Adanaspor’da ise, covid geçirdiği açıklanan 3 oyuncu forma giyemeyecek. Ayrıca Güney ekibinde, sakatlıkları bulunan Ahmethan Köse ve Kadir Keleş’in kadroda yer almadığı açıklandı.

İSMAİL YÜKSEK CEZA SINIRINDA

Timsah’ta; 3 sarı kartı bulunan İsmail Yüksek, bu maçta da sarı kart görürse, haftaya 16 Ocak Pazar akşamı Bursa’da oynanacak Erzurumspor maçında cezalı duruma düşecek.

TAMER TUNA 8 YABANCIYI DA GÖTÜRDÜ

Bursaspor’un bu sezon 4.teknik direktörü olan 45 yaşındaki Tamer Tuna, bugün takımın başında ikinci kez lig sınavına çıkacak. Tuna‘nın, 8 yabancı futbolcuyu da İstanbul’a götürdüğü ve 5+2 yabancı kuralı gereği maç öncesi 1 ismi tribüne çıkaracağı bildirildi.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Taha Altıkardeş, Luka Çapan, Onur Altıparmak- Kubilay Sönmez, Burak Altıparmak, İsmail Yüksek- Namık Alaskarov, Tim Matavz, Massimo Bruno.

Editör: Haber Merkezi