Bursaspor altyapısından yetişen ve İstanbulspor'dan Fransa'nın Lille takımına giden Mehmet Zeki Çelik, "Süper Lig'de Bursaspor formasıyla oynayabilmeyi çok isterdim ve bunu yapamadığım için üzgünüm" dedi.

FRANSA MEDYASINA KONUŞTU

Fransa medyasına röportaj veren 23 yaşındaki sağ bek, Vakıfköy'den yetiştiğine vurgu yaparak, "Ailem Bursa'da yaşıyor. Küçükken Bursasppr altyapısına katıldım ve U21 Takımı'na kadar yükseldim" diye konuştu.

A TAKIMA ALMADILAR

Aynı zamanda A Milli Takım'ın banko sağ beki olan başarılı futbolcu, 2016 yılında yeşil-beyazlı kulüpten ayrılış sürecini şöyle özetledi: "Kulübüm Bursaspor, beni başka bir kulübe bırakmak istemiyordu. Ancak A takımda değil, U-21 takımında oynatmayı planlıyordu. Ben de bu durum nedeniyle, beni isteyen İstanbulspor'a gitmek için yönetime baskı yapmak zorunda kaldım ve İstanbulspor'a gittim."

1997 ALTIN JENERASYONDAN

Lille'de, milli oyuncular Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'la beraber oynayan Mehmet Zeki Çelik, Bursaspor'da; Enes Ünal, Furkan Emre Ünver, Emirhan Aydoğan, Ertuğrul Ersoy gibi "1997'li altın jenerasyondan" yetişen isimlerle beraber forma giymişti.

Editör: Haber Merkezi