Bursaspor bu sezon kendi kaderini kendi belirleyecek. Lig'de son iki sezondur son anlarda lige tutunmayı başaran Yeşil-Beyazlılar, kalan 6 maçta zorlu bir sınavdan geçecek.

İlk olarak Süper Lig'in 29.haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak Bursaspor, ardından Akhisarspor ile kozlarını paylaşacak. Daha sonra Bursaspor, en kritik maçlarından Erzurumspor ve Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Alt sıralarda bulunan Erzurumspor, Göztepe ve Akhisarspor maçları Bursaspor'un kaderini belirleyecek. Ayrıca Bursaspor, ligde kalan 6 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacak.

Durum hiç iyi değil!

Bursaspor, Timsah Stadı'nda oynadığı 8 maçtan yalnızca 1 galibiyet alırken, sahasındaki 15 karşılaşmadan sadece 18 puan toplayabildi.

Bu sezon maç başına 1,16 gol ortalaması ile oynayan Bursaspor, 28 maçta sadece 24 gol sevinci yaşadı. Süper Lig'in en az gol atan takımı Timsahlar, bu sezon 12 karşılaşmayı gol atamadan tamamladı. Son 30 yılın en kötü dönemini geçiren Bursaspor, en son 1986/87’de bu sezon olduğu gibi 24 gole sahipti.

Editör: Haber Merkezi