Geçtiğimiz sezon genç kadrosuyla, Bursaspor’u beklentilerin üzerine çıkaran ve son 3 haftada play-off’u kaçıran 42 yaşındaki teknik adam Mustafa Er ateşten göleği yine giydi.

Dün gece Bursada Bugün’ün okuyucularına “ilk aday Mustafa Er” haberiyle duyurduğu gelişmenin ardından Ömer Furkan Banaz yönetimi, geçen sezon genç kadrosuyla, Bursaspor’u beklentilerin üzerine çıkaran ve son 3 haftada play-off’u kaçıran 42 yaşındaki teknik adam Er’le bugün görüştü. Başkan Banaz’ın, perşembe akşamı İstanbul’da Eyüpspor ile oynanacak erteleme maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımın başına Mustafa Er’i getirmek için düğmeye bastı.

RESMEN AÇIKLANACAK

Görüşmelerin ardından Mustafa Er’in bugün resmen açıklanması bekleniyor. Er’in bu akşam Özlüce’de takımın başında ilk idmana çıkacağı öğrenildi.

İLK MAÇTAN SONRA İSTİFA ETMİŞTİ

Şu anda teknik direktörlük için en güçlü aday olarak gösterilen Mustafa Er, ilk haftada Bursa’da 1-1 biten Adanaspor maçı gecesi, dönemin 2.Başkanı Emin Adanur’un attığı, “bu beraberliğin bir bedeli olur” twitine tepki olarak ertesi gün istifa edip görevinden ayrılmıştı.
Ligde 25 maçta 25 puanla düşme hattında 18.sırada bulunan Bursaspor’un, ligde 11 maçı kaldı.

Editör: Haber Merkezi