Sezon başında Mustafa Er, Fatih Tekke, Özcan Bizati ve son olarak Boluspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Bursaspor'da Tamer Tuna ile yollar ayrıldı.

Mustafa Er’in istifa etmesiyle birlikte 2. haftada oynanan Erzurumspor maçına antrenör Ali Aköz’le çıkan Bursaspor, geride kalan haftalarda beş farklı isimle maçlara çıkarak farklı bir rekora imza attı.

Tamer Tuna dönemi de bitti

Bursaspor Kulübü "Kulübümüz Teknik Direktörü Tamer Tuna ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, önümüzdeki spor yaşantısında başarılar dileriz." ifadelerini kullanarak Tamer Tuna ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Tamer Tuna neler yaptı?

Tamer Tuna yönetimindeki yeşil-beyazlı takım 8 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken 5 gol atıp 8 gol yedi. (Eyüpspor maçı Bursaspor 1-0 gerideyken ertelendi. Bursaspor‘un başında ilk olarak Menemenspor deplasmanında takımın başında yer alan Tamer Tuna, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Gaziantep FK ile karşılaşmış ve penaltılarla kupaya veda etmişti.

İşte Tamer Tuna‘nın takımın başında olduğu maçların skorları;

Menemenspor 0-0 Bursaspor
(ZTK 5. Tur maçı: Gaziantep FK 6-5  Bursaspor)
Adanaspor 3-1 Bursaspor
Bursaspor 0-0 BB Erzurumspor
Eyüpspor 1-0 Bursaspor (Ertelendi)
Bursaspor 1-0 Altınordu
Samsunspor 1-1 Bursaspor
Bursaspor 0-1 Tuzlaspor
Ankaragücü 2-1 Bursaspor
Boluspor 1-1 Bursaspor

Tekrar Mustafa Er

Bolu’da alınan 1-1’lik beraberlik sonrasında teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırdığını açıklayan Bursaspor’da ilk adayın; takımın eski teknik direktörü Mustafa Er olduğu öğrenildi. Geçen sezon genç kadrosuyla, Bursaspor’u beklentilerin üzerine çıkaran ve son 3 haftada play-off’u kaçıran 42 yaşındaki teknik adam Er ile Ömer Furkan Banaz yönetiminin bugün bir görüşme yapması görüşmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi