Bursaspor - Buluspor mücadelesini Trabzon bölgesi A klasman hakemi Bülent Birincioğlu yönetiyor. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Baran Eraslan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Süleyman Bahadır olacak.

Maçtan dakikalar

Dakika 1: Hakem Bülent Birincioğlu'nun düdüğü ile karşılaşmaya ev sahibi ekip Bursaspor başladı.

Dakika 3: GOOOOOOOOOOOOL Zalazar… Kullanılan korner vuruşunda Namık’ın kafasıyla içeri çevirdiği topu boş durumda bulunan Zalazar filelerle buluşturdu. Zalazar, ilk resmi maçında golle tanışmış oldu.

Dakika 13: Bursaspor attığı golün ardından oyunu daha çok yarı sahasında kabul etmeye başladı.

Dakika 17: Bursaspor’da Mert Yılmaz’ın geliştirmeye çalıştığı atakta genç oyuncu pasını Namık’a aktardı. Azeri oyuncunun ortası defansta kaldı.

Dakika 18: Bursaspor yine Mert Yılmaz’la pozisyon yakaladı. Mert’in içeri çevirdiği topta Matavz yanındaki arkadaşına pasını aktaramayınca Timsah net bir gol pozisyonundan oldu.

Dakika 19: Bursaspor’da zıorunlu oyuncu değişikliği… Sakatlanan Mehmet Erdem yerini Onur Atasayar’a bıraktı.

Dakika 22: Bursaspor’un ani gelişen atağında Namık’ın pasında Mert Yılmaz’ın vuruşu kornere çıktı.

Dakika 23: GOOOOOOOOOOL İsmail Yüksek… Kullanılan korner vuruşunda düzgün bir kafa vuruşu yapan İsmail Yüksek Yeşil Beyazlıların 2’nci golünü kaydederken, eski takımına karşı fileleri havalandırıyor.

Dakika 30: Beypiliç Boluspor’da rakibine sert hareket yapan Novak sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 37: Bursaspor’un Onur Atasayar ile sol kanatta geliştirdiği atakta defans araya girince Yeşil Beyazlılar mutlak bir golden oldu.

Dakika 44: Karşılaşmada tempo oldukça düştü. Bursaspor’un da istediği formata gelmiş oldu.

İlk yarının sonuna en az 2 dakika eklendi.

İlk yarı 2-0 Bursaspor üstünlüğüyle sona erdi

Dakika 46: Hakem Bülent Birincioğlu'nun düdüğü ile karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Boluspor başladı.

Dakika 49: Tim Matavz’ın içeri taşıdığı topta ceza sahasında sağ çaprazdan vuruşu kaleci Selmani çelerken, Bursasporlu hiçbir oyuncu o bölgede yer alamadı.

Dakika 51: GOOOOOOOOOOOL Massimo Bruno!!! Bursaspor’un sağ kanattan gelişen atağında Namık’ın pasında Tim Matavz’ın şutunda top Bruno’nun önünde kaldı, o da düzgün bir vuruşla kalecinin yanından topu filelerle buluşturdu. (3-0)

Dakika 53: Gol Kabongo Kasongo. Boluspor’un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde en son topa dokunan Kasongo takımının golünü kaydetti. (3-1)

Dakika 55: Bursaspor’da topla dripling yaparak ceza sahası içine giren Tim Matavz’ın sert şutu Selmani’de kaldı.

Dakika 58: Bursaspor’da iki oyuncu değişikliği… İsmail Yüksek ve Tim Matavz oyundan alınırken, Emirhan Aydoğan ile Batuhan Kör oyuna dahil oldu.

Dakika 60: Bursaspor’un gelişen atağında defansın arkasına sarkan Namık Alasqarov topu içeri çevirmekte geç kalınca defans araya girdi ve Yeşil Beyazlılar net bir fırsatı değerlendiremedi.

Dakika 63: Beypiliç Boluspor’da Bregu hakem Bülent Birincioğlu tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 65: Bursaspor’da rakibini çeken Onur Atasayar sarı kart gördü.

Dakika 77: Bursaspor oyunu rölantiye alırken, Beypiliç Boluspor da uyum sağladı.

Dakika 87: Bursaspor’da son oyuncu değişiklikleri… Eren Güler ve Aykut Akgün oyuna girerken, Namık Alasqarov ile Kerem şen oyundan alındı.

Dakika 89: Boluspor’da Emirhan’ı düşüren Hakan Bilgiç sarı kart gördü.

Maçın sonuna 4 dakika eklendi.

Dakika 490+4: Hakem Bülent Birincioğlu'nun düdüğü karşılaşma sona erdi. Bursaspor konuk ettiği Boluspor2u 3-1 mağlup etti.

Editör: Haber Merkezi