Bursaspor'un İstanbulspor'a mağlup olduğu karşılaşmada hakem Burak Pakkan'ın verdiği kararlar spor kamuoyunun gündeminde kalmaya devam ediyor. Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar Beyaz TV'de katıldığı bir televizyon programında hakem Pakkan hakkında yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.

''BİLEREK İSTEYEREK KATLETTİ''

Çakar, Pakkan'ın Bursaspor'u bilerek ve isteyerek katlettiğini söyledi. Çakar, ''5 milyonluk şehri bir zidibi hakem katletmiştir. Zibidiyi hakaret anlamında söylemiyorum. Verdiği penaltı, vermediği penaltı bunlar hata değil. Zaten Bursaspor'un bir ayağı mezardaydı. Ayrıca hakemin tavır, davranışlarına bakıyorum ve şunu söylüyorum; hakem bilerek isteyerek bir şehri katletmiştir. Bursaspor o maçı kazansaydı kümede kalır mıydı? Bilemem. Ama şuan küme düştü. Bursayı katlettiniz, bu hakemler, beyfendi adamlar dediniz bak neler yapacaklar size.'' şeklinde konuştu.

''BURSA İLE UĞRAŞILIR MI?''

Aynı programda eski futbolcu ve yorumcu Abdulkerim Durmaz ise, ''Bursa büyük camia Bursayla uğraşılır mı? Bursanın düşmesi kimin işine gelir, koskoca futbol şehri.'' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi