Bursasporlu Kongre Üyeleri Platformu, tanışma ve kaynaşma yemeğinde asıl güzel ilan ise platformun tanıtımında yer alarak katkı sağlayan değerli sanatçıların unutulmamasıydı.

Dizi ve tiyatro oyuncusu ve platformun üyesi Sn.Çetin Altındal ve kendisinin davetiyle geceye katılan tiyatro ve dizi oyuncusu Sn.Cahit Kaşıkçılar, Hababam Sınıfı serisinden tanıdığımız tiyatro ve sinema oyuncusu Sn.Tuncay Akça, Teksas dizisi yapımcı ve yönetmeni Sn.Mustafa Mercan, İnsanat Derneği Başkanı ve Adı Aşk Bu Eziyetin filminin yapımcı ve yönetmeni Sn.Suat Oktay Şenocak ve menajer ve yapımcı Sn.Kemal Akın da geceye katılarak desteklerini verdiler.

Platform üyeleri tarafından kendilerine plaket ve forma hediye edilen onur konukları da söz alarak duygu ve düşüncelerini aktardılar.

Tiyaro ve sinema oyuncusu Çetin Altındal, platformun içinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Bursaspor için her zaman göreve hazır olduğunu,yapılan ve yapılacak çalışmalara Bursaspor için her zaman destek vereceğini dile getirirken, üyelerden de Bursaspor'a her zaman destek çıkmalarını istedi. Gecenin onur konuklarına ev sahipliği de yapan Sn.Altındal, katkı sağlamak adına her daim hazır olduğunu belirterek teşekkür etti.

İnsanat Derneği Başkanı Suat Oktay Şenocak da Bursasporluların sadece futbol değil, Bursa şehri için de caba sarf etmeleri gerektiğinin altını çizerek sanata,tiyatroya,sinemaya da gerekli ilginin verilmesi gerektiğini dile getirdi.Sn.Şenocak, davete katılan tüm üyelere de Adı Aşk Bu Eziyetin filminin bir DVD'sini hediye etti.

Hababam Sınıfı'ndan da yakından tanıdiğimız Tuncay Akça, Bursaspor altyapısını çok beğendiğini ve Bursa şehrinin kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Gecenin sunumunu yapan Metin Yüksek,davete katılarak kendilerini onurlandıran değerli sanatçılarımıza teşekkür ederek, desteklerine her zaman ihtiyaçları olduğunun altını çizdi. 

MEtin Yüksek "Buradan da bir kez daha değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyor ve aramızda olmalarından gurur duyduğumuzu dile getirmek istiyorum. BURKÜP olarak Bursaspor'a üye olmak isteyen taraftarlarımızın tüm prosüdür işlerinde yardımcı olmaya devam edeceğiz. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi