20 yaşındaki sağ açık Kapacak, bugün Karadeniz Gazetesi'nde çıkan habere göre;
"Her futbolcu Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynamak ister. Beni takip etmeleri gerçekten çok gurur verici. Ancak Bursaspor ile 2024 yılına kadar sözleşmem var. Kulübüm 'git' derse o zaman seve seve Bordo-Mavili formayı giyerim" dedi.

İŞTE O HABER...

Bugün Trabzon'da çıkan haber aynen şöyle: Yeni sezon planlamalarını yapan Trabzonspor, Bursaspor'un genç yeteneği Burak Kapacak'ı da yakın takibe aldı. 20 yaşında olan Burak, sağ ve sol kanat oynuyor. Genç isim, zaman zaman da savunmanın sağında görev yapıyor. Karadeniz Gazetesi, Fırtına'nın gündeminde olan Burak Kapacak ile görüştü. O çok merak edilen, "Trabzonspor'a gelecek misin?" sorusunu sordu.

"2024'E DEK SÖZLEŞMEM VAR"

İşte kendi ağzından Burak Kapacak'ın açıklamaları: 

"Trabzonspor gibi büyük bir kulübün beni izlemesi ve takip etmesi büyük gurur benim için. Çünkü Trabzonspor çok büyük bir camia. Herkes Trabzonspor'da forma giymek ister. Beni istemeleri ve düşünmeleri çok hoş ve güzel bir şey.

"Şu anda benim Bursaspor ile 2024 yılına kadar sözleşmem var. Ben ne söylesem farklı anlaşılır. Sonuçta kulübümle sözleşmem devam ediyor. Kulübüm ne derse benim için odur. Yani Bursaspor izin verirse, tabii ki Trabzonspor'da oynamak isterim. Her şeyin hayırlısı olsun diyelim."

Editör: Haber Merkezi