Takımın milli arayı gerçekleştirdiği Antalya kampında takım olarak bir sorunlarının olmadığının altını çizen Burak Altıparmak, oyuncular olarak herkesin üzerine düşeni yaptığını belirten kaptan Altıparmak "Elimizden geldiğince genç oyuncularımıza destek vermeye çalışıyoruz. Takımda bulunan oyuncular çok karakterli ve onların kaptanı olmak benim için gurur verici." dedi.

Takımdan ayrılan futbolcular hakkında da konuşan Burak Altıparmak "Takımdaki futbolcu arkadaşlarımı ayrılık şekilleri hoş değildi. Sonuçta 2-3 senedir bir arada olup oynadığımız arkadaşlarımız vardı. Gitmelerine tabii ki çok üzüldüm. Ancak futbol bu, profesyonel davranmamız gerekiyor. Yönetim benim ayrılmam ile ilgili de karar almıştı. Bir şey diyemedik ama sonra geri dönmemi istediler. Ben de seve seve geri döndüm. Süreç biraz sıkıntılıydı. Takım ilk yarı istenileni veremedi ama bunu ikinci yarıda değiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kongre kararını da değerlendiren Altıparmak "Yönetimin gitmesi bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Kulüp için bunlar tabii ki önemli ancak bizim işimiz saha içinde idmanlarımızı yapıp Altınordu maçına odaklıyız." şeklinde konuştu.

Tamer Tuna'nın takım üzerindeki etkisinden bahseden tecrübeli oyuncu "Başkanlar bırakınca bizler de ister istemez Tamer Hoca kalacak mı, gidecek mi diye. Ben buradan kendisine teşekkür ediyorum bizi bırakmadığı için. Kendisi çok tecrübeli bir hoca ve kendisini herkes çok seviyor. Ben onun bizi çok daha yükseklere taşıyacağına inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Kaynka: LifeBursa.com

Editör: Haber Merkezi