Sportif Direktörlüğe İsmail Ertekin, Teknik Direktörlük görevine ise Tahsin Tam’ı getiren yeşil beyazlılarda yönetim, sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelerine devam ediyor. Transfer tahtası kapalı olan ve takımda kalacak her oyuncuya ihtiyacı olacak yeşil beyazlı ekipte bu kapsamda orta saha oyuncusu Burak Altıparmak ve sol bek Mehmet Erdem Uğurlu ile görüşmelerin sıklaştırıldığı ve iki futbolcunun da önceliğinin Bursaspor olduğu öğrenildi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

3 sezondur Bursaspor forması giyen ve yeşil-beyazlı takımda kaptanlık yapan Burak Altıparmak’ın talibi çok. 1. Lig’den 4-5 takımın yakından ilgilendiği 32 yaşındaki oyuncu için geçtiğimiz günlerde Altınordu ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülmüş ancak sonuç çıkmamıştı. Görüşmelerin olumlu ilerlediği Altparmak’ın yeniden Bursaspor formasını giymeye sıcak baktığı ve birkaç gün daha yönetimden süre istediği gelen haberler arasında. Diğer yandan Burak Altıparmak’ın ailesinin özellikle Bandırmaspor ile deplasmanda oynanan maçtan sonra yaşananlardan dolayı deneyimli futbolcu için endişelerini dile getirdiği ifade ediliyor.

MEHMET ERDEM SICAK BAKIYOR

Bursaspor’a geçen sezonun başında Altay’dan transfer edilen 34 yaşındaki sol bek oyuncusu Mehmet Erdem Uğurlu’nun da takımda kalma ihtimali yüksek olarak gözüküyor. Bursaspor formasıyla geride bıraktığımız sezon 15 maça çıkan ve 2 de gol kaydeden tecrübeli futbolcu, yeşil-beyazlı takımda kalmaya sıcak bakıyor. Hem Burak Altıparmak hem de Mehmet Erdem Uğurlu’yla ilgili önümüzdeki günlerde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi