Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen Bursaspor’un genç yıldızı Burak Altıparmak, yendikleri Fenerbahçe karşılaşmasının bir hazırlık maçı olduğunun altını çizerken, "Bizim için lig maçı daha önemliydi. Takımın hemen uyuşması süper oldu. Ben de takıma katkı verdiğim için çok mutluyum. Ligde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Takımı bir üst lige çıkarmak için çalışacağız" dedi.

TAKIM OYUNU ÖNEMLİ

Bursaspor’a gelmesindeki nedenleri sıralayan Burak Altıparmak, "İlk etapta takım oyunu benim için önemli.  Yalçın Hoca’da gördüm o da takım oyununa çok önem veriyor. Kolektif ve takım olarak bir üst lige çıkarsak, ben de katkı koyabilirsem kişisel olarak benim hedefim de zaten o" diye konuştu. 

İYİ YOLDAYIZ

Ülke futbolunun gelişimine yönelik değerlendirmelerde de bulunan Altıparmak, "Umarım gelişim kaydetmeye devam eder Türk futbolu. Sonuçta Avrupa’yı yakalamamız lazım diye düşünüyorum. Şu an iyi bir yoldayız inşallah devamı da gelir" açıklamasında bulundu.

İSKELETİ TUTAN KAZANIYOR

TFF 1’nci Lig’de mücadele eden takımlarla ilgili açıklamalar yapan genç oyuncu, "Bu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Favoriler belli aslında. Takımı tutanlar iddialı… Hatayspor, Altay, Giresun.. Herkes çıkmak istiyor, her takım iddialı. İyi çalışan ve sürekli iskeleti tutan takımlar başarıya ulaşıyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi