Tekrardan, geride bıraktığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehit düşmüş askerlerimizi ve o dönemde vatan için çarpışan ebediyete intikal etmiş tüm atalarımızı rahmetle anıyor, saygıyla şükranlarımı sunuyorum.

Aynı tarih Bursaspor'umuz için yeni bir başkan seçtiğimiz kongre olarak da kayıtlara geçti. Sn. Erkan Kamat tek babayiğit olarak aday oldu ve resmen Bursaspor'umuzun başkanı oldu.

Bursaspor'umuz adına kendisine kolaylıklar diliyor, Allah yâr ve yardımcısı olsun diyorum.

Sn.Erkan Kamat bilgi, birikim ve tecrübe olarak, şu süreç içerisinde bulabileceğimiz en uygun insan olduğuna kısa sürede kanaat getirdim. Tek bir dezavantajı var , maddi anlamda en zor sürece geldi. Geçmiş kötü yönetimlerin bıraktığı ağır maddi yükün altından kalkması imkansız. Ancak, ciddi anlamda destek alabilirse, maddi anlamda doğru adımlar atabileceğine inanıyorum.

Cicim ayları geçtiğinde işin rengi daha da belli olacaktır .

Özellikle konkordato konusunda adım atacak gibi gözüküyor ve ben bu konu hakkında hepiniz gibi ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Umarım, borçlanma konusunda seçecekleri bu karar, Bursaspor'un hayrına olur.

Bizlere düşen görevleri yazmaya gerek yok. Hepiniz benden iyi biliyorsunuz.

Sakin, sabırlı, hoşgörülü, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, kendi çapımızda yapabileceğimiz her türlü desteği yapmalıyız.

Mustafa Er ve ekibine de bil şans diliyorum.

Allah yâr ve yardımcıları olsun.Genç oyuncularımızın da yolu açık olsun

Biz bize yeteriz.

Saygılarımla...