Erzurumspor mağlubiyeti bizi üzse de depresif bir hale sokmadı,sokmamalı da.

Maç öncesi deplasman yolunda yaşanan nazarlık kaza hepimizi korkuttu ama Allah'tan kalıcı üzüntülere yol açmadı,bununla geçmiş olsun diyelim cefakâr taraftarımıza.Mazallah.

Evet, kazansaydık avantajımızı arttıracaktır ama bu artan avantaj şimdilik Erzurum'un oldu.

Berabere kalsaydık,ikili avaraj devreye girecekti ama artık o da yok,puan eşitliği halinde bundan sonra genel avaraja bakılacak.

Artık bol gollü galibiyetlere de ihtiyacımız var.

Sıralama yarışındaki Hatay,Erzurum ve A.Demir'in daha birbirleriyle maçları var.Bizimse kısmen daha rahat maçlarımız var. Ama bu rahat maçlara kesinlikle rehavetle gitmemeliyiz Bu ligde ne olacağı belli olmaz.

Shehu'nun yokluğu beni geriyordu zaten Özer'in ve B.Kapacak'ın yokluğu, bazı oyuncuların saha ve hava şartlarına uyamaması, hocanın anlık reaksiyonları ıskalaması derken puansız döndük.

Erzurum da iyi oynamadı bence.

Zaten haftalardır iyi değillerdi ama iş Bursaspor'a gelince diğer tüm takımlar gibi onlar da ekstra motivasyonla çıktılar karşımıza.

Bu da doğal; BİZ BURSASPOR'UZ...

Bursa camiası olarak bu mağlubiyete çok ses getirecek olumsuz tepkiler vermedik.Böyle de olması gerekiyordu.Sosyal medyada bazı sinirli arkadaşlar sitem ettiler (haklılık payları da var) bazı simsarlar da fırsat kollayıp ortamı bulandırmak istediler ama tutmadı.

Bizim bir handikapımız da bu zaten.

 Fazlaca sinirlenip fazlaca rehavete kapılıyoruz. Her şeyi en zirvede ya da en dipte yaşıyoruz.Son 3 sene bizi bu hale getirdi.

Ama maratonun kısalmaya başladığı bu zamanlarda rakiplerin de puan kayıplarının olacağını unutmadan,sabırla desteğe devam etmeli,suyu bulandırmaya çalışanlara engel olmalıyız.

Maalesef, şampiyonluğu Anadolu'ya hediye etmemize rağmen, geçen yılların ardından gerek husumetten gerek kıskançlıktan olsun, hasım sayımız artmış. Zamanında iyi basmışız kuyruklarına ki durum bu halde. Kazandığımıza sevinenler kadar kaybettiğimize sevinenler de türedi. Kaza yapan taraftarımıza bile "Oh olsun" diyecek kadar da vicdansız ve kindar rakip taraftarlar bile var.

Bizi bilen bilir...

Erkekliğin onda dokuzu kavgadan kaçınmaktır,deriz sabrederiz ama ayak basılan şey kırmızı çizgilerimiz ise devran değişir.

Suskunluğumuz korkudan değil,efendiliğimizdendir.

Herkese saygımız var herkes de haddini bilecek.

Bursaspor,eninde sonunda bu ligden çıkıp,şampiyonluk yaşadığı lige geri dönecek. Buna da hiç bir camia engel olamayacak.

Geriye kalan haftalarda inatla,sabırla bu takımın arkasında durmaya devam edeceğiz ve hep birlikte zirve yürüyüşümüze devam edeceğiz.

Perşembe akşamı eski hocamız,yeni takımı ile gelecek. Elbette ki kendi camiasına galibiyet armağan etmek isteyecek ama karşısında bıraktığı Bursaspor değil, daha güçlü,daha sert,daha öfkeli bir Bursaspor bulacak. İnşallah eli boş göndereceğiz...

Değerli Bursaspor taraftarı,

Biz bu şehrin ve bu takımın sahibiyiz. Başkanından hocasına,yöneticisinden oyuncusuna kimler geldi geçti,biz kaldık.Kalmaya da devam edeceğiz.

Eleştirilecek konular her zaman olacak,zamanını ve dozunu doğru ayarladıktan sonra da faydalı olacaktır eleştiriler.

Üst üste gelecek galibiyetler için şimdiden tüm takımı tebrik ediyorum.

Saygılarımla...