Hata yapanlar için hayat hiçbir şey olmamış gibi devam ederken, maruz kalanlar mağdur oluyor ve kayıpları yerine getirilmiyor. Şimdi adalet dedikleri bu mu?

Aklınıza gelebilecek her konuda durum böyle iken, maalesef futbolumuzda da böyle. Adalet dağıtsın diye sahaya gönderilen hakemler sadece adil olmamakla kalmayıp üzerine bir de art niyetli olduklarında hata değil resmen katliam yapıyorlar.

Dün resmen katledildi Bursaspor. Faili aleni olan bu cinayetin zanlıları hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak gezecek şimdi sokaklarda. Bu gece uyuyacağı uykunun rahatlığından zaten şüphe yok!

Bursaspor’un Altay deplasmanında daha 27.saniyede bulduğu ancak yan hakemin ofsayt bayrağını çekerek geçersiz saydığı gol. Ali Akman en az 1 – 1,5 metre geriden geliyor. Hakemin açısı inanılmaz iyi, görmemesi mümkün değil! Hadi Ali Akman 2 adım geride olsa diyeceğim ki algılayamadı, hata yaptı. Bu hata değil, resmen bile bile yapılan bir hareket.

İkinci yarıda Altay’ın kazandığı penaltı pozisyonu. Oraya o pozisyonda 100 tane hakem koyalım, 99’u devam çalar, 95’i hakemi kandırmaya yönelik hareketten sarı kartını çıkarır, 1 tanesi de penaltı çalar. Ama tabi sahadaki takımın adı Bursaspor olursa, bu rakamlar bir anda tersine dönüverir.

Ben buna karşıyım kardeşim! Bu yapılan hataların bir bedeli olmalı, bir cezası olmalı. Öyle hakemi 1-2 hafta falan dinlendirmek değil bu ceza, çok daha ağır olmalı. Ama olmaz, olamaz, neden? Çünkü onları yönetenler de aynı kafa!

Gelelim takımımıza. Yine keyifle seyrettim. Evet kaybettik! Ama kazandığımız, ve kazanacağımız çok şey var! Benim bu takıma inancım tam. Bir kere her şeyden önce gerçekten yürekleri ile oynuyorlar. Samimiyetle oynuyorlar.

Kazandıklarında seviniyorlar, kaybettiklerinde gerçekten üzülüyorlar. Samimiyet kazandı Bursaspor. Tiyatro oyuncuları gitti, yerlerine futbol oyuncuları geldi gencecik, tazecik, Vakıfköy’ün dallarından. İçtenlik var bu takımda, gerçekçilik var, samimiyet var.

Zor haftalar bizi bekliyor olacak çok net! Fakat rakipleri de çok zor haftalar bekliyor olacak elbet. Genç, dinamik, takım ruhuna sahip, bulunduğu yerin kıymetini, maneviyatını bilen genç kardeşlerimizden oluşan bir Bursaspor olacak karşılarında. O işler o kadar kolay değil! Kimse için de kolay olmayacak… Hep birlikte göreceğiz…

Editör: Haber Merkezi