Değerli okurlarım,

Sevgili takipçilerim,

Bursaspor'umuzun içinde bulunduğu maddi kısıtlamalar, gelir eksiklikleri hepimizin malumu.

Geçmiş adına yapılacak çok yorum var ve çok pişmanlıklar var anlatılacak!..

Ama şimdi konumuz geçmiş değil, gelecek.

Ben kendimce epey zamandır sosyal medya üzerinden, kulübün kısa vadeli ödemelerinde elini rahatlatacak fikirler bulma peşindeyim.

Ancak, kişisel yüruttüğüm bu fikir jimnastiklerine katılım az.

Ya fikirler insanların hoşuna gitmiyor ya da büyük taraftar gruplarımız tarafından, öne çıkan akil kişiler tarafından desteklenmediği için önemsenmiyor.Herkesin canı sağolsun.

Katkı sağlamaya çalışanlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

Elbette sesimi duyurma çabam devam edecek. Köşe yazısı hakkımı da bu defa bu etkinliği duyurmaya harcadım.

Mesele benim bir fikir bulmam değil; herhangi birimizin fikir bulması.

Twitter'da #BenimBirFikrimVarBursa etiketi altında bu çalışmayı yürütüyorum. Sizler de katılıp fikirlerinizi yazmalı, yazılan fikirleri incelemelisiniz.

Özellikle gelirlerin temliklere gittiği bu süreçte, Bursastore gelirlerinin kasaya girdiğini ögrendiğimden beri bu yol üzerine fikir geliştirmeye çalıştım.

Halen devam eden

#BanaDMdenAdresGönder etkinliği ile store üzerinden hediyeleşme etkinliğimiz sürüyor.

Eminim ki yöneticilerimiz de aylık giderleri ( personel maaşları,elektrik, prim vb. ) karşılayabilmek adına, üretilecek uygulanabilir bir fikre sıcak bakacaklardır.

Yönetimlerin dağ boyu biriktirdiği uzun vadeli borç yükünü eritmek zaten bizim altına girebileceğimiz bir yük değil. O borçlar Süper Kig gelirleri, oyuncu satışı, sponsorluklar gibi büyük gelir kalemlerinin işi.

Benim üzerinde durduğum ise kısa vadede lazım ilan sıcak para üzerine.

Bir deplasman gideri, bir aylık personel maaşları gibi ödemelerin yükü, taraftar katkısıyla yapılacak store alışverişleri üzerinden bir nebze hafifletilebilir.

 Üretiminde masraf olmayan bileklik,anahtarlık gibi hatıralık ürünler olması gerekenden fazla fiyatlandırılarak satılabilir. Vefa bileti, vefa kombinesi gibi beklenen kampanyalar,temliklere takılıyormuş; store üzerinden iyi bir açıklama, iyi bir bilgilendirme ve reklam süreci ardından online satış dahil edilerek satılabilecek çok ürün olacaktır. Hatta kampanya sonuna çekilişler,hatıralık ödüller koyulabilir vb.

...

İşte, anlatmak istediğim, sizlerin de katkısıyla benzer ya da daha etkili fikirler üretilebilir.

Lütfen, eğer okuduysanız yazı içindeki etiketlere bir daha bakıp, yazılanları inceleyin ve varsa fikrinizi yazın. Eminim, katılım arttıkça kulübün de dikkatini çekecektir.

Herhangi bir taraftar grubuna üye iseniz ya da bir derneğe; geniş kapsamlı bir whatsapp grubunuz varsa bu yazıyı paylaşıp, bu etkinligin duyulmasına katkı sağlayın,lütfen...

#BizBizeYeteriz diyorsak, maddi ve manevi destek arayışlarımızda da birlik olmalıyız.

Saygılarımla.