61saat mikrofonlarına konuşan Batuhan Kör, “Doğduğum şehrin takımında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Tabii ki Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Son damlama kadar mücadele edeceğimin sözünü vereyim.

Çok mutluyum. Şu anda da çok heyecanlıyım. Bu süreçte Başkanımız olsun, yönetim ekibimiz olsun, Bursaspor ile ciddi görüşmeler yaşandı. Trabzon doğumluyum, Trabzonsporluyum. Olmasını çok istedim bende. Hayırlısı ile oldu.

Zaten maçların hepsini izliyorum, takip ediyorum. En son ki maçta da çok mutlu oldum. son dakikada inanılmaz geri dönüş oldu. Bu sene de şampiyonluk olacak inşallah bizde bu takım ve kulüp için elimizden ne geliyorsa sözünü veriyorum.

Tabii ki yıllarca Trabznospor’umuza yıllarca hizmet edip, Avrupa’da büyük kulüpte temsil etmek. Trabzonspor’da yıllarca şampiyonluk yaşamak v gol krallığı yaşamak istiyorum. Burak Yılmaz’ı çok takip ediyorum ve beğeniyorum. Örnek aldığım yaşantısı olsun, düşünceleri görüşleri olsun Ronaldo’yu söyleyebilirim” dedi.

Editör: Haber Merkezi