İlk olarak konuşma yapan Bursaspor Başkanı Mesut Mestan şunları söyledi: "Maalesef beklemedğimiz kazalar yaşadık. Tekrar kendilerine geçmiş olsun diliyoruz. Bugün bununla ilgili kurban kestik. Bizim birlikte bir aile olduğumuzu hem Bursa'ya hem Türkiye'ye göstermek için bir aradayız. Biz bir aileyiz. Biz et ile tırnak gibiyiz. Bundan sonraki maçlarda inşallah bize yakışan sonuçları alıp tekrar ait olduğumuz Şampiyon olduğumuz Süper Lig'e dönmek istiyoruz." dedi.

Daha sonra Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz “Biz bir aileyiz. Sıkıntılar yaşansa da takıma sahip çıkmaya geldik. Hem de haftaya Çarşamba “Şehrini savun” adı altında yapacağımız yürüyüşle takıma sahip çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Bütün tribün grupları ve liderlerinin hazır bulunduğu organizasyonda açıklama yapan Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz: “Buraya geldiğiniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Takımımıza moral, motivasyon vermek amacıyla geldik. Futbolcularımız ve yönetim kurulumuzla görüştük. Bizim esas konumuz Çarşamba günü “Bursa şehrine sahip çık” mottosuyla yapacağımız ve 18 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’de eski Tekel binasından başlayıp, Atatürk Stadyumu'nda son bulacak yürüyüşümüze şehrin ileri gelenlerini, futbolcularımızı, yönetici ve 7/70’e bütün Bursalıları bekliyoruz. Aklınıza gelebilecek her kesimden insanı bekliyoruz. Bu yürüyüşün amacı şehrin dinamiklerini harekete geçirmek. Uzun zamandır maddi anlamda sıkıntılar yaşanıyor. Elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bir ışık yakıp şehri tekrar harekete geçirmek istiyoruz. Onlarda şampiyonluğa inanmış. Daha iyi yerde olmalarını istiyoruz. Biraz daha fazla mücadele istiyoruz kendilerinden. Yönetim televizyonda bir çalışma yapacak. Biz taraftar olarak bir şeyler yapıyoruz. Başka Bursaspor yok” dedi.

Editör: Haber Merkezi