Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynananan Bandırmaspor Bursaspor mücadelesini hakem Çağdaş Altay yönetti. Altay’ın yardımcılığını Sezgin Çınar ve Özcan Sultanoğlu yaptı.

Bandırmaspor ve Bursaspor bugüne kadar hiç bir resmi maçta karşı karşıya gelmedi. Bu sezon başında oynanan hazırlık karşılaşmasını ise Bursaspor 1-0 kazanmıştı.

İşte Bursaspor'un ilk 11'i

Ataberk Dadakdeniz, Onur Atasayar, Cüneyt Köz, Emirhan Aydoğan, Ramazan Keskin, Burak Kapacak, Özer Hurmacı, Ali Akman, Furkan Emre Ünver, Burak Altıparmak, Batuhan Kör

Ev sahibi Bandırmaspor'un ilk 11'i şu şekilde: Zülküf Özer, Abdurrahim Dursun, Berat Satılmış, Onur Akbay, Mehmet Yiğit, İshak Çakmak, Guy Lucien Michel Landel, Doğan Can Dava, Rubén Rayos Serna, Emir Halilovic, Mickaël Franck Poté

Maçtan Dakikalar

1. dakika hakem Çağdaş Altay'ın düğüdü ile karşılaşmaya Bursaspor başladı.

3. dakikada Bursaspor'da Özer Hurmacı ile sağ kanattan başlayan atakta ceza sahasında Ali Akman topla buluştu, Burak Kapacak'a pasında Burak topu dışarı attı.

9. dakikada Bursaspor Özer Hurmacı ile serbest vuruş kullandı. Özer topu ceza sahasının içine gönderdi Ali Akman'dan önce kaleci Zülküf topa sahip oldu.

13. dakikada Bandırmaspor'da Pote'nin ceza sahasına ortasında Cüneyt topu son anda kornere gönderdi.

17. dakikada gole yaklaşan Bandırmaspor. Ceza sahasında topla buluşan İshak Çakmak'ın şutu defansa çarpıp auta kornere gitti.

45+1 dakikada Özer Hurmacı ilk yarının bitiminde topu ağlara gönderdi ve konuk ekip Bursaspor devreye 1-0 önde girdi.

46. dakikada ikinci yarıya ev sahibi ekip Bandırmaspor başladı.

52. dakikada Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman sahaya çıkıyor ve durumu 2-0'a getiriyor.

69. dakikada ev sahibi ekipte İshak Çakmak, kazanılan penaltıyı gole çevirdi. durum 1-2 oldu.

Karşılaşma Bursaspor2un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi