Perşembe günü Ümraniye’den 4-1’lik yenilgiyle dönen Bursaspor, bugün sahasında lig beşincisi Bandırmaspor’u yenerek, ateş hattından çıkmak istiyor.

MAÇ SAAT 16.00’DA

Spor Toto 1.Lig’in 18.haftasında 17.maçına çıkacak olan Timsah’ın bu önemli mücadelesi, Bitci Timsah Park’ta saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi A Klasmanı Hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Emir Eray Eyisoy ve Mehmet Akıncık yapacak. 4.hakem ise Enes Kanpara...

ATEŞLE OYNAMAMAK İÇİN...

Ligde, 16 maçta 18 puan toplayan, ancak bu hafta rakipleri puan kazanınca, 17.sıraya kadar inen Timsah, evinde kazanıp, önce ateş hattından uzaklaşmayı, sonra da play-off barajıyla arasındaki puan farkını 8’den 5’e indirmeyi hedefliyor. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

ALİ AKÖZ YİNE GÖREVDE

Bursaspor’un altyapısından yetişen teknik sorumlu Ali Aköz, 2.haftadaki Erzurum ve geçen haftaki Ümraniye deplasmanından sonra bu sezon 3.kez Timsah’ın başında sahaya çıkacak.

YÜCEL İLDİZ TRİBÜNDEN İZLEYECEK

Bursaspor’un her konuda anlaştığı teknik direktör Yücel İldiz, bugünkü karşılaşmayı tribünden izleyecek. Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu ise, bu karşılaşmada yedek kulübesine idareci olarak girecek.

Timsah’ta; sakatlıkları devam eden Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin bu maçta da forma giyemeyecek. Ağrılarının geçtiği ifade edilen Emirhan Aydoğan’ın da 21 kişilik kadroda yer aldığı bildirildi.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Luka Çapan, Zalazar, Hasan Ayaroğlu- Burak Altıparmak, İsmail Yüksek, Massimo Bruno (Kerem Şen)- Namık Alaskarov, Batuhan Kör (Tim Matavz), Elton Acolatse.

Editör: Haber Merkezi