Spor Toto 1.Ligi’nin ilk 20 haftasında 19 maçta 19 puanla  17.sırada kalan Bursaspor, 21.haftada bu akşam sahasında BB Erzurumspor engelini aşarak, 5 hafta süren galibiyet hasretine son vermek istiyor.

MAÇ SAAT 19.00’DA

Bitci Timsah Park'ta saat 19.00’da başlayacak maçı Antalya Bölgesi A Klasmanı Hakemi Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan'ın yardımcılıklarını Ali Can Alp ve Suat Güz yapacak. Maçın 4. hakemi ise Veli Karakaya...

TRT SPOR CANLI VERECEK

Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

TUNA İLK KEZ EVİNDE

Son 5 maçta sadece 2 puan toplayan Timsah, evinde lig üçüncüsü Erzurumspor’u yenerek, ateş hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Tamer Tuna yönetiminde ligde çıktığı 2 deplasmanda 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan yeşil-beyazlı takımda; Tuna bugün Timsah Park’ta ilk sınavına çıkacak. Erzurum’daki ilk maçı, ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı.

TAHA ALTIKARDEŞ 2 MAÇ CEZALI

Bursaspor’da, sakatlığı devam eden Ramazan Keskin ile Adanaspor karşılaşmasında doğrudan kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Taha Altıkardeş, bu akşam forma giyemeyecek.

İSMAİL YÜKSEK CEZA SINIRINDA

Timsah’ta; 3 sarı kartı bulunan İsmail Yüksek, bu maçta da sarı kart görürse, haftaya İstanbul’da oynanacak Eyüpspor maçında cezalı duruma düşecek

DADAŞLAR’DA 5 EKSİK

Erzurumspor’da ise 5 eksik var. Dadaşlar’da; sakatlığı devam eden Aykut Demir ile Martin Hasek, Ale Male, Mustafa Akbaş ve Gökhan Kardeş forma giyemeyecek.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Zalazar, Luka Çapan, Onur Atasayar- Kubilay Sönmez, Burak Altıparmak, İsmail Yüksek- Namık Alaskarov, Tim Matavz, Massimo Bruno.

Editör: Haber Merkezi