Giresunspor’a karşı alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bursaspor’un stoperi Anıl Karaer, çok üzgün olduklarını söylerken, “Geçen hafta bu oyunun sinyallerini biraz vermiştik Adana’da. Onlar da pozisyonları değerlendirse Adana’da da aynı sonucu alabilirdik” dedi.

TALİHSİZ BİR MAÇ

Karadeniz ekibine karşı oyuna kötü başladıklarının altını çizen Karaer, “ Bize oynayan her takım artık bu şekilde kapanıyor. Bunun için çözüm üretmemiz lazım. Kendi hatalarımızdan 3-0 mağlup duruma düştük. Üzüntü verici ama biz bunu her zaman çevirebilecek güçteyiz. Bu oyun isteğini maçın başından yansıtmamız gerekiyor. Bana göre çok talihsiz bir maç” ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLİYORUZ

Bu haftaki Giresunspor karşılaşmasının en fazla taraftarın geldiği maç olduğunu kaydeden başarılı stoper, “Her hafta onları daha fazla inandırarak, onların sayısını yüksek seviyeye çekeceğimizi biliyoruz. Taraftarımız bize inansın. Bugün için herkesten özür diliyoruz. Umarım bunun telafisini yapıp, Bursaspor’u yine yukarılarda istenen noktaya tekrar çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

TEK DÜŞÜNCEMİZ ÇİFTE GALİBİYET

Bursaspor’un önümüzdeki hafta iki karşılaşmayı Altınordu ve Menemenspor ile deplasmanda oynayacağı hatırlatılan Anıl Karaer, “ İçeride veya dışarda diye ayırt etmiyorum. Bursaspor neredeyse rakipler aynı şekilde oynuyor. Daha istekli ve arzulu oynayıp tek düşüncemiz iki deplasmanda da galip gelmek” dedi.

BİZE HİÇ YAKIŞMADI

Takımın çok fazla geri pas yapmasına yönelik eleştirileri de yanıtlayan Karaer, “Eğer hata yapılıyorsa doğru değildir. Bu tarz bir oyun oynamamız isteniyor. Tabii ki burada hatayı yapan biz sahanın içindeki oyuncularız. Yeri geliyor bunu(geri pası) fazla yapıyoruz. Ama gördüğünüz gibi rakipler 11 kişi kendi sahasına çekiliyor. Onları açmak kolay olmuyor. Geriden bu paslara ihtiyaç duyuyoruz. Bugün kendi ayağımızdaki topları vererek 2 tane gol yedik. Belki daha fazla da yiyebilirdik, hiç bize yakışmayacak bu seviyede olmayacak çok pozisyon verdik. Oyun istediğimiz gibi değildi” açıklamasını yaptı.

Kaynak: bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi