Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Bursaspor’un başarılı savunmacısı Anıl Karaer, izleyicilerin saha dışında, kendilerinin de saha içinde zor anlar yaşadıklarını kaydederken, “Ama sonu çok güzel oldu. Daha iyi mi oynamalıyız, evet. Maçı daha önce mi koparmalıyız, evet. Bunlar futbolun içinde var, bazen istediğiniz şeyler olmuyor” diye konuştu.

CAMİA SÜPER LİG’İ HAK EDİYOR

Sonucun çok iyi olduğunu vurgulayan Karaer, “Şampiyonluklar böyle geliyor. Bu bence bunun habercisi. Elimizden gelen er şeyi yapacağız. Önümüzde çok kritik bir maç var. Tek hedefimiz 3 puan. Sezon sonunda bu takım, bu camia herkes Süper Lig’i hak ediyor. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz Süper Lig’i yakalayacağız” ifadelerini kullandı.

PERFORMANSIMIZ YÜKSELECEK

Takımın fiziksel anlamda kaydettiği aşamayı da değerlendiren tecrübeli savunmacı, “Devre arasında çok iyi çalışma dönemi geçti. Ben biraz ayrıydım ama yine de iyiydi. Bunun da biraz yorgunluğu olabilir. Bence performans olarak yükseleceğiz. El birliğiyle Bursaspor’u Süper Lig’e çıkaracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi