Adanaspor’u 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan Bursaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Anıl Karaer, kulüpten ayrılan eski teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yardımcıları ve sportif direktör Selçuk Erdoğan’a kariyerlerinde başarılar dilediğini ifade etti.

Ortada var olan başarısızlığın tüm takıma ait olduğunu açıklayan Karaer, "Bazen ayrılıklar oluyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yeni hocamız geldi. Haftalardır süren bir özgüven kaybı var. Galibiyet bizim açımızdan çok iyi oldu. Haftalardır üzdüğümüz taraftarımız bizi desteklemeye devam etti. İdmana geldiler, sosyal medyadan, stada gelirken yapmış oldukları koreografilerle de bize olan desteklerini hissettiriyorlar. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Bugün bir maç kazandık ama önümüzde bir serüven var. Hiçbir şey başarmadık, hiçbir şey kaybetmedik. İlk 2’nin en büyük adayı biziz. Ama ilk 2, ama Play-Off olur, taraftarla beraber bu takımı şampiyon olacağız" dedi.

TARAFTARIMIZ ÇOK GÜÇLÜ

Karşılaşmaların taraftarsız oynanmasının kendilerini çok etkilediğini söyleyen Anıl Karaer, "Taraftarımız çok güçlü. İnanılmaz itici güçler, bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Taraftarsız bir keyfi yok ama sorumluluğumuz var. Onların yüreklerinin bizimle olduğunu biliyoruz" açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi